ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ
& ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

boy
girl
plane
anapodo
xoropidixto

Ιστορικό του Κέντρου μας

Εδώ και δυο δεκαετίες, τώρα, το Κέντρο μας συνεχίζει το ταξίδι της εξερεύνησης στον κόσμο της προσχολικής αγωγής και σχολικής εκπαίδευσης (νηπιαγωγείο) προσφέροντας από τη μια, ένα ασφαλές ζεστό οικογενειακό και στοργικό περιβάλλον στα παιδιά που φιλοξενεί και από την άλλη, ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Όλο αυτό το διάστημα το Κέντρο μας εξελίσσει διαρκώς τις μεθόδους και τις διαδικασίες καλλιέργειας των δεξιοτήτων αγωγής και εκπαίδευσης των παιδιών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μοναδικότητα τους και να ενθαρρύνεται η προσπάθεια κοινωνικοποίησης και απόκτησης γνώσης. Μέσα από το διευρυμένο πρόγραμμα του Κέντρου μας τα παιδιά λαμβάνουν σε καθημερινή βάση ερεθίσματα, για το πως θα οργανώσουν σωστά το χρόνο τους, πως θα δημιουργήσουν και θα συμμετάσχουν σε οργανωμένες δραστηριότητες και πως θα εξελιχθούν σταδιακά σε μαθητές του νηπιαγωγείου, έτοιμοι να προχωρήσουν στον κόσμο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, βασιζόμαστε σε δυο άξονες:

Είμαστε ένα Κέντρο με παράδοση και προοπτική, με συνέπεια στις αξίες και σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς, που επιδιώκει να θέτει και να κατακτά, συνεχώς νέους στόχους, προσβλέποντας στη σωστή διαπαιδαγώγηση και στην πολύπλευρη καλλιέργεια των παιδιών μας. Ανταμοιβή όλων μας είναι να παρακολουθούμε την περαιτέρω πρόοδο τους και να χαιρόμαστε με τη χαρά των γονιών τους που μας εμπιστεύθηκαν την φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους στα πρώτα τους προσχολικά και νηπιακά βήματα!

Με το αίσθημα της ευθύνης και της γνώσης που διαθέτουμε, αλλά και το βάρος της ιστορίας που τώρα πια μας ακολουθεί, στην άσκηση του λειτουργήματος που επιτελούμε, καθώς και το μεράκι για προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών, στα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας, σας προσκαλούμε, όπως τόσα χρόνια τώρα κάνουμε, πριν μας εμπιστευθείτε να μας

Γνωρίσετε !!!